Automatisk hønse låge

Låge der automatisk åbner og lukker for hønsene morgen og aften. Automatisk hønselem – Chickenguard ASTi , passer på dine høns om natten. Integreret Timer og lyssensor; manuel lukning af låge med et tryk på en knap .

Dette automatiske lukke og åbne ur super smart. Når solen står op åbnes lågen og dine høns kan komme ud i deres hønsegård. Hej alle sammen I har hjulpet mig før og nu har jeg brug for hjælp igen.

Jeg skal have høns og vil gerne lave en motoriseret hønselem.

Strømforsyning til automatisk hønselem – Lav-det. Automatisk lukkemekanisme – Dansk Fjerkræ Forumfjerkrae. Mine høns sætter sig ind på pindene længe før lemmen lukker. Automatisk låge – for total nybegynder uden forstand på mekanik. Jeg vil gerne lave en automatisk hønselem, så leder efter en.

Er der nogle der har prøvet og lave en automatisk lågeåbner i. Man kan bruge Liab’en til at åbne og lukke lågen til et hønsehus.

`