Beton krukker diy

Vi har fundet cool DIY-projekter med beton, du nemt kan kaste dig over. Det er meget nemt at lave ( støbe) sine egne blomsterkrukker i beton. Du kan også lave lysestage eller andre figurer.

Det rå og maskuline beton kan trylles om til de skønneste vaser og lysestage. Se deres guide, og billeder fra byggeriet her – Støb en beton kumme på hjul. Jeg smører siliconeformene med olie inden jeg hælder beton i. Betonkrukker er en af de nye havetrends, der har bidt sig godt fast.

De rammer trenden i den måde vi indretter os på i haven med mange . DIY Efter at have anmeldt bogen Betonstøbning fik jeg blod på. Wow, forårsvækster og julerier ville jo se fantastiske ud i dine krukker. Gør-det-selv fuglebad og blomsterkumme i beton.

DIY – Beton gießen – Romantische Trittplatten. DiY plankebord til spiseborde, arbejdsborde og skriveborde. Hjemmereparationer: DIY eller professionel hjælp?

I foråret faldt jeg over en DIY på Pinterest, som inspirerede mig til at lave mine egne beton krukker. Mit Beton ist so ziemlich alles machbar und das Ergebnis überzeugt immer!

BORDPLADER I BETON – det er lettere, end du tror. Først skal du tage stilling til, hvordan overflade-strukturen på den færdige bordplade skal være. Med stor kærlighed for DIY, innovative og nytænkende.

Sorter og sæt i mapper Organiser dine ting i skuffer, krukker og pæne krus Lav dit eg . Min hjerne har længe været fyldt med beton 🙂 Det har rumsteret og rumsteret og endelig. Jeg skulle også lige prøve, at støbe en lille krukke.

`