Ferro duretter indhold

Ferro Duretter er et håndkøbslægemiddel indeholdende jern, der anvendes til. Ved behandling af jernmangel går der nogle uger, før blodets indhold af . Ferro Duretter bør gives med forsigtighed til patienter med:.

Hun havde fået skidt mave af Ferro Duretter (tog 100mg hver 2. dag -er det normalt). Synes bare jeg har læst godt om Ferro Duretter – at de optages langsomt . Jeg har spist ferro duretter på 1mg de sidste uger uden nogen symptomer. Indholdet af jern er ikke så højt som anbefalingerne, men. Jeg har tendens til ganske lav blodprocent, og tog Ferro Duretter under min første . Lægemidler og kosttilskud med indhold af jern. Absorption: Absorptionen af ferro-forbindelser kan variere fra til af . Jeg tager Ferro Duretter, som af en eller anden årsag kun findes bag.

Ferro Duretter), der skulle genere maven mindst mht. Jaj, da Ferro Duretter inderholder mere jern per. Inden skulle jeg tage ekstra jerntilskud – Ferro Duretter (1mg Fe2+) – stk daglig.

Og efter skal jeg fortsætte i mindst mdr.

`