Hvor kan man købe teaktræ

Hej gruppe, Jeg har brug for noget (lidt) teaktræ i forskellige dimensioner. Hvor køber man sådant, jeg har ikke ved ihærdig’ing fundet . Teak træ til sæder i cockpit og lønningslisten – Lav. Her kan du betale med Dankort, Visa, Mastercar Jcb, Maestro og andre. Er der en vare du ikke kan finde, eller har du et ønske så klik her . Træet kan opskæres til dimensionen: 20xmm i eks 6og 8mm længde: . Kan nemt pudses op med en let slibning og en gang olie, men står også fint som den er.

Kan det virklig passe at kun bådbygger har adgang til teaktræ? God support og garanti for en god handel. Hvis du har et abonnement, men ikke adgang, kan du oprette adgang her. Jeg skal bruge et stykke teaktræ til en ny rorpin men det har vist sig.

Er der en der ved hvor jeg kan købe et sådan stykke i nærheden af . Er du derimod køber på DBA, kan dette tip helt sikkert også gavne dig! Ihh, hvor jeg nyder at blogge fra morgenstunden!

`