Indretning af stue med soveplads

Vi har talt om forskellige løsninger på en soveplads i stuen, men har svært ved at. Hvordan skaber vi en tidssvarende indretning i en gammel . Det handler lidt om at narre øjet, når vi skal indrette små rum.

Hvilket taler lidt imod min egen indretning af stuen, hvor vi har to små sorte . Efter skilsmissen er jeg flyttet ind i en 2- værelses lejlighed med mine piger, og derfor er jeg nødt til at sove i stuen. Se galleriet med stuer og bliv inspireret til indretningen af din stue. Find den stuestil, der passer dig og din familie bedst.

Få et stort galleri med stuer og inspiration til indretning hér. Få idéer til indretning af stue – smukke billeder, tips og trends i 2017. Gå på opdagelse i vores trendy stuer her! Her er der skabt en soveplads med specialbygget højseng,.

Det er snart ved at være tid til at min søn overtager vores fælles værelse, og jeg flytter i stuen og sover. Jeg trænger til at vi har hver vores seng . De funktioner består i at få rum til at indeholde både Soveplads og.

`