Kobberfedt på aluminium

Hej Har ladet mig fortælle at Koberfedt ikke er godt sammen med alu. Jeg har altid brugt kobberfedt til disse tændrør og har aldrig oplevet at . Ja som overskriften lyder, hvad bruger i andre på værkstedet? Jeg har læst mig lidt til at Kobberfedt faktisk ikke er så godt, som man troede det . Men jeg er noget nervøs for kobberfedt på aluminiumsdele – i særdeleshed på dyre rammer!

Kobber og aluminium står lang fra hinanden i . Hvad er forskellen på kobberfedt og silikonefedt og hvilken opråder kan.

Alu stel og rustfri skruer er absolut NO GO! Og ja automekannikerne bruger kobberfedt, også på alu-fælge, enten ved de . Forhindrer fastbrænding og fastrustning forårsaget af høje temperaturer. Kobberfedt er godt, men dur ikke til aluminium da det giver alle . Er det en god ide´at give sine tændrør lidt fedt (kobberfedt) på tændrørsgevindet inden montering ? I øvrigt er kobberfedt en uskik i forbindelse med aluminium. Alu-fedt, der består af samme bindemiddel .

`