Lav din egen kalkmaling

Vintage kalkmaling til møbler også kaldet chalk paint er en populær maling. Hvis du er i tvivl om farve eller om farven trænger igennem kalkmalingen så lav. Du kan blande dine egne farver med kalkmaling og derved få din .

Lav din egen maling fx med kærnemælk eller mel. Du kan få et smukt og ofte meget holdbart resultat ved at male træværk og puds med maling, . Her viser jeg dig hvordan du nemt kan lave din egen tavle du kan skrive på med kridt. Lav malingen selv – det er billigere, den holder bedre og er mere miljørigtig I år var det et havebor som trængte til en opfriskning.

De gamle malingstyper har større æstetiske værdier, fx kaster gammeldags kalkmaling lyset anderledes tilbage end plastmaling. Når du skal male dit interiør med Annie Sloan kalkmaling er der ingen grænser for mulighedene. Lad dig her på siden inspirere blandt de . Mal dine vægge smukke og rustikke med Annie Sloan kalkmaling.

Facebook i går – både min egen (ansøg gerne om venskab) og min . Så lav en kop kaffe, smid fødderne op på bordet, tag ipadden i hånden og få en hyggelig time i selskab med . Lav din egen super fede tavle med kalk maling fra Annie Sloan – her er den vist med CC Calwell kalk maling, men de kan det samme 🙂 Jeg sælger. Kalkmalingen giver et unikt kalkmat naturligt look, der ligner kalkede pudsede overflader. Her har du en hurtig punkts vejledning til hvordan du behandler dine møbler og andet godt med kalkmaling vejledningen guider dig fra start .

Jeg har malet møbler med min egen chalk paint, givet det voks efterfølgende, og det er fantastisk at arbejde med. Se hvordan du sætter blinkien ind på din blog længere nede af siden. Findes der et alternativ til byggemarkedernes udvalg af træbeskyttelse? Og er det overhovedet noget, man kan bruge som moderne husejer? Mal dine møbler med kalkmaling – et genialt koncept.

Min gode bekendt Mille-Maj kimede mig ned forleden i bar begejstring. Kalkmalingen er let at patinere med voks, hvilket giver et smukt blødt. USA at man kan lave sin egen Chalk Paint ved at blande tapetklister i. Jeg har lavet de første farver af min egen hjemmelavede kalkmaling til møbler.

Her er et bord jeg har lavet med min egen maling. Disse ble også malt med kalkmaling, deretter gikk jeg over med mørk. Hvor ser det smukt ud med kalk malingen Bente- tak for din opskrift.

Det består af et vandigt afkog af forskellige lavarter og alger, bl. Trætjærens egen farve er lysebrun, men mørkner noget med tiden. I starten kaldte jeg det som mange andre, fejlagtig for kalk maling.

Redet muligt at få opskriften på din egen kridtmaling.

`