Maling af alufælge

Foliatec Spray Folie er den revolutionerende nye måde at male fælge på. Med den gummiagtige spray folie, males der nemt på glatte flader i flotte farver. Er du til bil styling, så har du med garanti overvejet at maling af dine alufælge.

Det holder rigtig godt,mine fælge kørte sidste vinter med vinterdæk på . Vil gerne dele dette med andre der måtte have behov for at få afrenset fælge. Jeg søgte en der kunne glasblæse mine OZ Superleggra Det . Lidt Nitromors dåse grunder dåser fælgmaling = 21- lag grunder og lag maling.

Hvad for noget maling kan man bruge til alufælge? Maling af alufælge – Skrevet af Mike J24. Spraymaling – Alt til din bil – samlet ét sted – thansen. Kofangerspray maling sort 400ml syntetis.

Hej drenge Jeg står i den situation at jeg skal have malet mine stjerne-alufælge. Planen var, at de skulle males økologisk, men det glippede. Hej, Jeg skal have malet mine fælge, så jeg tog dem til autolakere, som fortalte mig at han ikke ville male dem, mem derimod anbefalede at få den glasblæst og . Motip spraymaling til hjul, hjulkapsler, stålfælge, alufælge mm.

`