Maling af granit vindueskarm

Hej, Jeg overtager en lejlighed med marmor vindueskarm, denne kunne jeg godt tænke mig at male. Male vindueskarm – ubehandlet fyrtræ – Lav-det. Hvor køber jeg vindueskarm i sort marmor?

Vi har netop købt hus, og vinduespladerne er i mørk, slebet granit, hvilket vi ikke bryder os om, da det stjæler meget af lyset fra vinduerne og da . Men jeg gider altså ikke have mørke vindueskarme. Kia – funderer over, om der er noget, der hedder granit-maling? Vi har lige været igang med at friske vores vindues karme op da vi før havde sådanne nogle grimme granit karme.

Jeg har to marmorkarme, eller måske granit, det er i hvert fald noget stenart, der er malet med hvid maling, og det vil jeg gerne have af, . Hvis man vil male vindueskarme i det dér sten-marmor, skal man så. Uuhh, hæng mig ikke lige op på hvilken maling jeg sluttede af me det . Granit vindueskarme, Svar på dette spørgsmål. Michael Haahr, 73Brande (04-05-2010) . Der er mange måder at udnytte vindueskarme.

Granitklubben har kun i ganske begrænset omfang udført gravsten. Maling med pensel på gravsten skal foretages med foranstaltninger – ventilation og . Jeg bruger en varmepistol til at rense maling af vinduerne med.

Trænger dine vindueskarme til nyt look, så er det nemt med selvklæbende folie. Selvklæbende kontaktplast med marmor-, sten-, beton-, granit-look købes på tapet-farve. Disse problemer kan afbødes til en vis grad med maling, men maling. Hvorfor male marmor hvis de er blevet grimme kan en glatslibning og autopolish gøre underværker,men hvis så rens karmene så de er fri for . Se her hvordan du selv kan udskifte din vinduesplade. Får man skåret det rigtig og gjort sig lidt umage kan man ikke se det er klistret på.

Flotte og tidløse vindueskarme – bundstykker – i granit og marmor – passer. Kia – funderer over, om der er noget, der hedder granit-maling? Beskytter gulve, vægfliser, borde og køkkenbordsplader, vindueskarme.

`