Minds of 99 lyrics

All The Minds Of lyrics sorted by popularity, with video and meanings. Lyrics for Ma Cherie Bon Bon by The Minds Of 99. Jeg ligger mig ned men du må ik’ sige det til nogen det en hemmelighed de samme tanker .

Lyrics for Stjerner På Himlen by The Minds Of 99. Dengang du kom til mig var jeg Ked af det Fordi nogen havde drillet mig men Så kom jeg fra . Lyrics for En Fremmed by The Minds Of 99. Når min hjerne får tanker, der banker sig fast, kan jeg aldrig få stop.

Lyrics for Ud Af Min Krop by The Minds Of 99. Alle disse dage ligner røg i en spiral der minder lidt om lagene i den vane, som jeg har Mig og . Der er brand i dit blik Det slår biler ud Slår et søm i min hæk Giver mig tigerhud Der er ingen venner Der er . Tekst: Tom Kristensen Niels Brandt. P3′s Uundgåelige bliver i denne uge serveret af sidste års vindere af KarriereKanonen, seksmandsbandet The Minds Of 9 og singlen ‘Det . The Minds of lyrics with translations: Hurtige Hænder, Hjertet følger me Stjerner På Himlen, Det Er Knud Som Er Dø Ud Af Min Krop, Til Dem. Lyrics, Song Meanings, Videos, Full Albums Bios: Det er Knud som er dø Et barn af min ti Stjerner På Himlen, Hurtige hænder, Rav, Ma Cherie Bon Bon, . Ma cherie bom bom Songtext von The Minds of mit Lyrics, deutscher Übersetzung, Musik-Videos und Liedtexten kostenlos auf Songtexte.

Listen The Minds Of – Rav song online for free.

Read lyrics, share with your friends and enjoy other songs from The Minds Of album. Lyrics for all songs by The Minds Of AZ Lyrics. Da The Minds of for nylig spillede på Offspring-festivalen i Tivoli, må. Det er imidlertid ikke et af mine favoritnummer på The Minds of 99’s . The Minds of er et dansk post-punk ban dannet i 20og har siden udgivet én EP og to album.

Find the song lyrics for The Minds of – Top Tracks. Discover top playlists and videos from your favorite artists on Shazam! Stemningsvideo fra The Minds of 99’s åbning af Orange Scene på Roskilde Festival 2015. Get The Minds of setlists – view them, share them, discuss them with other The Minds of fans for free on setlist.

Ma Cherie Bon Bon: le lyrics più belle e l’intera discografia di The Minds Of su MTV. Dagen er kommet, hvor The Minds Of udgiver deres nye single Stjerner på Himlen som første forløber til deres kommende andet album. Listen to songs and albums by The Minds Of 9 including The Minds of 9 Liber, Et Barn Af Min Tid – Single and many more. Minds of performs at Arena Stage at Roskilde Festival in Roskilde,. Anyone who knows me, knows my brain just won’t focus on lyrics.

English here, most Danish bands opt to write their lyrics in English. This all holds true whether you listen to last year’s The Minds Of 99 . Find the video and reviews of the song DET ER KNUD SOM ER DØD by The Minds Of 99. Click here now to find out here why others like this .

`