Mønster til hæklet sengetæppe

Gratis hækleopskrifter: Det fine tæppe er hæklet i enkle oldemorfirkanter i uldgarn. Men uanset navn så er det et fantastisk smukt mønster som er helt perfekt til . Det er super moderne at hækle karklude i forskellige farver og mønstre, så det.

Babytæppe eller barnevognstæppe – dette tæppe tager udgangspunkt i et . De firkanter passer til en halvandenmandsseng eller mindre. Gratis hækleopskrift på smukt tæppe hæklet i oldemorfirkanter, hækl af garnrester i lækre farver. Har du mod på en stor opgave, er her en gratis opskrift på et hæklet sengetæppe.

Jeg har længe overvejet at gå i gang med et hæklet sengetæppe af den. Har du nogensinde prøvet at blive optændt af den hellige hækle – eller strikkeild? Så indstillet på, at NU skal det bare være.

Hæklet DROPS tæppe i bedstemor-ruder i “Merino Extra Fine”. TÆPPE: nøgle Delight giver hæklede ruder. Babytæppe, hæklede bedstemorfirkanter med dutter. Forskellige opskrifter – både til strikning og hækling. Opskrift på hæklet tæppe – Montpellier.

Lige som alle andre er jeg også vild med dit tæppe!

Jeg er i gang med at hækle sofapude i dette mønster nu,og bruger almindelig . Opskrift på Hæklet Mini-Putte-Kludedukke TinTinseptember 2013I. Jeg fandt din gode opskrift og tænkte at jeg ville lave denne firkant til et stort tæppe. Jeg kunne nemlig godt tænke mig at hækle et tæppe med dette mønster. Venlig forårshilsen fra det Sydfynske Jeanne. Hæklet Sophie tæppet med billeder der viser hvordan det har udviklet sig undervejs, med.

Jeg har hæklet mit Sophie tæppe med hæklenål nummer 3:mm, for det er den nål. Følg Garnmaskens opslagstavle Hækle mønster på Pinterest.

`