Spraymaling på aluminium

Du får en 2-i-løsning med grunder og maling i et og samme produkt. Jeg har sådan nogle heel guards se vedhæftet billede – som er i alu. Jeg vil meget gerne spraymale dem hvide, men er i tvivl om h.

Kæmpe udvalg af spraymaling til træ, metal, plastik m. Køb maling på spray i butikken eller online. Ved at grunde aluminiumsfladen med Alu Primer opnås et forbedret maleresultat. Aluminium er et lidt vanskeligt underlag at male på.

Hvis du har mod på at spraymale, tror jeg at det bliver pænest. Køb Plasti kote Spraymaling PK Super, Aluminium 11400ML på XL-BYG. Stort udvalg, god pris og hurtig levering. Jeg vil gerne male enderne på mine skinner, så alt synligt er sort.

Er der nogen der har erfaring med hvordan man får et holdbart resultat? Jeg har læst i et af disse kulørte Hus-og-Have-blade, at man kan male et aluminiumsdriv hus med oliebaseret træbeskyttelse. Jeg har nu bygget mig nogl pedaler selv og de skal jo males. Jeg tog i silvan og forklarede at jeg skulle bruge noget der kunne male på .

`